Jelena Galeković • 15/05/16

Domaći proizvod

Domaći proizvod
Bookmark stolić može se postaviti na dva različita načina, a služi za označavanje stranica u knjizi, odlaganje daljinskih upravljača, čaša... Ili jednostavno - kao stolić za kavu.

Razlikovati se od drugih, biti u trendu, kreativan i inovativan, misija je svake tvrtke koja želi uspjeti. Izgleda kako su se time vodili i u domaćoj tvrtki Galeković design j.d.o.o. koja se bavi izradom namještaja i produkt dizajnom izrađenim od drva.

Zanimljiv, drukčiji i poseban svakako je višefunkcionalan stol pravokutnog oblika koji ima svrhu klasičnog stola, ali i rješava problem s kojim se susreće mnogo čitača knjiga, prigodno nazvan “Bookmark table”

Knjigu čitamo i kada je odložimo, često ne znamo stranicu na kojoj smo se zaustavili prilikom čitanja. Stol na frontalnoj strani, ako ga tako postavimo, ima utore na koje se knjige mogu postaviti i koji tako mogu poslužiti i kao označivač stranica. Unutarnja strana stola zamišljena je za odlaganje knjiga, novina te sitnijih predmeta.
Naravno, kada poželite, stolić možete okrenuti na klasičan način, s nogama prema tlu. No, i tada on ima svoju neobičnu dimenziju jer utori ostaju na gornjoj i kao takvi mogu poslužiti kao držači za daljinske upravljače, čaše za vino i slične stvari.