O nama

Galeković design je tvrtka specijalizirana za dizajn, opremanje i uređenje interijera. Osnovna nam je djelatnost  uređenje stambenih i poslovnih prostora te dizajn namještaja koji izgledom i funkcionalnošću zadovoljava potrebe, individualnost i stil života svakog klijenta.
Iako je tvrtka osnovana 2013. godine, njeni početci sežu duboko u prošlost. Inspirirani dugogodišnjom obiteljskom tradicijom u području drvne industrije - ali i razvojem tehnologije te davanjem sve veće važnosti estetici i funkcionalnosti u svakodnevnom životu - osnivamo tvrtku koja će pratiti moderne trendove u području dizajna interijera te obogatiti i uljepšati življenje svakog korisnika.

Vizija

Vodi nas ljubav i strast za kreiranjem inovativnih rješenja s ciljem stvaranja funkcionalnog, estetski oblikovanog prostora za život i stanovanje.

Poslovni ciljevi

Osnovni su nam ciljevi zadovoljavanje želja i potreba klijenata pružanjem kvalitetne usluge u području uređenja interijera. Svojim poslovanjem želimo našim klijentima olakšati  proces od ideje pa do realizacije prostora spremnog za življenje.

Filozofija

„Dizajn je više od oblika i funkcije... To je način života.“